Bio-energie
Eerste bio-energieforum op 3 oktober 2023

Eerste bio-energieforum op 3 oktober 2023

26 oktober 2023

Op 3 oktober 2023 hebben we genoten van het eerste Bio-Energie forum dat het Bio-Energieplatform organiseerde in samenwerking met Biogas-E. De eerste editie van dit forum had zowel topics gelinkt aan vaste biomassa als aan anaerobe vergisting op het programma staan.

Met meer dan 130 deelnemers tekenden zo goed als alle Vlaamse stakeholders rond bio-energie present in de Abdij van Drongen. Ons doel om alle relevante stakeholders, waaronder kenniscentra, beleidsmakers, operatoren en constructeurs, samen te brengen om de laatste wetgeving, toekomstige innovaties en ontwikkelingen in bio-energie te bespreken, was daarmee bereikt.

Als grootste forum in Vlaanderen voor dit onderwerp was het Vlaams Bio-Energie Forum ook de perfecte gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemde professionals, ideeën uit te wisselen en up-to-date te blijven met de laatste trends en technologieën. In het historische en authentieke kader van de oude abdij van Drongen, wat een unieke achtergrond bood, gingen er boeiende discussies door.

Enkele sfeerbeelden ...

Het verslag van het Vlaams Bio-energie Forum

Tot de volgende editie van het bio-energie forum!

Alle platformen van ODE